Oshareya

videos på snygga tjejer

Videos på snygga tjejer

– 5 knep för att ragga upp dem

Den här artikeln är menad till att hjälpa dig som vill ha hjälp med att ragga upp snygga tjejer! Jag tycker att vi hoppar direkt till knepen!

1. Våga gå fram till snygga tjejer. Det här knepet är kanske inte riktigt ett knep – men det är det absolut viktigtast om du någonsin vill få till det med en snygg tjej. Vågar du inte gå fram och prata med tjejen – då har du 0% chans att lyckas raggaa upp henne. Så även om du bara har 1% chans när du väl går fram till henne så är det oändligt många gånger bättre än 0%! (Du behöver ju bara gå fram till 99 tjejer till för att få till det rent statistiskt sett! ;). Men ofta är chansen förhoppningsvis långt över 1% och särskilt om du följer resten av råden i den här artikeln.

2. Sköt om din hälsa och ditt utseende – träna någon idrott eller på gym och se till att du har en modern och snygg frisyr och framförallt att du känner dig snygg och fräsch. Det gör jättemycket! Ha kläder som du gillar och tycker är snygga. Snygga tjejer gillar ofta snygga killar!

3. Kroppsspråk – Gå rak i ryggen och ha blicken uppåt och slappna av i axlarna. Detta signalerar att du mår bra och har bra självförtroende. Stå inte heller med armarna i kors eller med en öl framför bröstet – det signalerar att du är stängd för kontakt. Du vill ha öppna armar och öppet bröst.

4. Attityd – Här finns det en del olika åsikter, men jag vet bara en som har fungerat för mig. Jag har alltid haft en attityd som gått ut på att behandla snygga tjejer väl och alltid vara snäll. Man kan gärna retas litegrann med glimten i ögat – det funkar bra. Men överlag se till att vara jättesnäll utan att underkasta dig tjejen. Ni ska vara på samma nivå.

5. Köp inga drinkar till henne! – Konstigt va? Men det är så att snygga tjejer är vana att få drinkar köpa till sig – och du vill stå ut från mängden. Att inte köpa något till henne när du raggar skickar en signal som säger att du inte står under henne. Detta gör henne ofta mer intresserad och det kanske slutar med att hon köper en drink till dig!

Hoppas detta hjälper och lycka till!