Oshareya

Vackra flickor

Snygga Vackra Flickor

– Hur gör man när man får dem i säng? Del 4.

I de tidigare artiklarna har vi pratat om hur man gör för att få till det med snygga tjejer, i den här artikeln kommer jag gå in djupare på hur man kan göra för att vara säker på att de gillar att rulla runt i sänghalmen med en.

Varför är det så viktigt att tjejen gillar att ha sex med dig? Jo, eftersom du förmodligen kommer vilja ha sex med henne mer än 1 gång. Och vi människor tenderar till att göra saker vi gillar. Om vi inte gynnas av det vi gör på annat sätt. T.ex. är det många som jobbar med något de inte gillar för att tjäna pengar.

Vi antar nu att du inte är stenrik – då kommer säkerligen vissa snygga tjejer ligga med dig bara för att du har pengar och de kommer inte bry sig jättemycket om du inte tillfredställer dem. Eller, de kommer nog bry sig mycket men inte säga något och säkert ligga med dig igen ändå.

Men vill du verkligen ha det på de sättet? Du älskar ju att ligga med henne, vill du inte också att hon ska älska och se fram emot att ligga med dig?

Vi killar blir ofta kåta fort och är redo att stoppa in den, för tjejer är det lite annorlunda. Det tar en stund innan de är redo, självklart finns det undantag men sån är regeln.

Så det vi killar måste göra för att se till att tjejen blir nöjd med sexet är att först och främst göra henne riktigt kåt innan vi tar fram snoppen.

Visst – du kan ju ta fram snoppen och be henne suga på den och hoppas att hon ska bli kåt på det sättet, men oftast är verkliga livet inte som en porrfilm. Igen, det finns undantag.

Det säkraste sättet är dock att först kyssa och smeka henne över hela kroppen, sedan stimulera klitoris med handen medan du kysser och smeker hennes bröst, hals och läppar.

Sedan röra dig neråt och börja slicka hennes fitta – detta är något de flesta snygga tjejer älskar fast inte vågar be om. Gör du detta innan sexet är det mer eller mindre garanterat att hon kommer bli nöjd! (Läs mer om hur man slickar fitta på den här sajten)