Oshareya

Svenska Flickor

Snygga Svenska Flickor

– Hur gör man för att få dem i säng? Del 3.

I de föregående artiklarna i den här serien har jag pratat om hur man gör för att förbättra sin chanser med snygga tjejer. I den här artikeln kommer jag gå in mer på hur man kan gå tillväga när man väl har inlett en relation.

Innan man inleder en relation med någon, även om det inte just handlar om en romantisk relation är det bra att veta vad man vill. Vill man exempelvis bara ha en sexuell relation och inte en kärleksrelation underlättar det mycket om man signalerar detta redan från början. Annars kan det leda till massa trassel och att känslor blir sårade.

Sen är det såklart svårt att alltid veta vad man själv är ute efter – först och främst kanske en sexuell relation, men sedan kanske man faller mer och mer för tjejen och det blir en kärleksrelation.

Hur som helst – snygga tjejer har ofta många killar efter sig så när man väl har en på gång vill man inte tabba sig i onödan.

Har man kommit så långt att man pratat med en snygg tjej i flera timmar, eller kanske lite då och då över några veckor. Och hon inte nämnt bajs en enda gång eller ätit kebabrulle framför en – betyder det sannolikt att hon gillar en.

Brukar hon dessutom pilla sig i håret när du pratar med henne eller om hon rör vid din överarmen när ni umgås är det större indikationer på att hon är intresserad av att vara mer än vänner.

Hur gör man då för att initiera en sexuell relation? Första steget här är ofta det svåraste, eftersom man lagt in en del tid och energi för att väl komma hit vill man inte göra bort sig. Men man måste ändå våga göra något.

Det kan vara att hålla henne runt midjan när man går på promenad, eller hennes hand och när man väl gjort detta första steg skall man inte vänta länge med att luta sig in för en första kyss.

Därefter handlar det om att vara finkänslig och känna av stämningen och tjejen för att ta rätt besult om framtida handlingar.