Oshareya

Skandinaviska Flickor

Snygga Skandinaviska Flickor

– Hur får man dem i säng? Del 2.

Den här artikeln handlar om hur man får snygga tjejer i säng, i del 1 handlade det om hur du kan förändra dig själv för att förbättra dina chanser (och din livskvalitet).

Här i del 2 tänkte jag fortsätta lite på samma spår och sen ge några mer konkreta tips.

För att man ska få vara med snygga tjejer så måste det finnas inom ens ram för vad som är möjligt. Om man inte själv tror att det är möjligt, då är det inte det. Om man däremot själv tror att det är möjligt – då är det möjligt. Enkelt eller hur?

Att vara framgångsrik med tjejer handlar mycket om mindset, men även om hur man ser ut, bär sig, beter sig, luktar m.m. Lukt är intressant – det har gjorts en studie där forskare har satt ögonbindel på kvinnor och sedan låtit dem lukta på två t-shirtar som två olika män har haft på sig och sedan har kvinnorna fått bestämma vilken av männen de helst skulle vilja dejta. De fick alltså inte se eller prata med männen innan, bara lukta på t-shirten.

I 100% av fallen valde kvinnorna den mannen som var mest hälsosam och vältränad. (Det var en man som var relativt otränad och hade dålig matvanor och en man som var vältränad och hade goda matvanor.)

Tjejer kan alltså lukta på dig och på så sätt veta om du är hälsosam, och snygga tjejer har särskilt känsligt luktsinne (har jag hört :P).

Det är något att tänka på, och försök nu inte dölja din kroppslukt med massa parfym och deo. Gå och träna och ät ordentlig mat – det finns tusen källor att välja mellan där de ger information om hälsosam kost.

I del 3 av den här serien kommer jag gå igenom hur man gör när man väl börjat få kontakt med en snygg tjej! Och lite om hur man kan få henne att gilla dig extra mycket efter ni inlett en mer intim relation.

Till dess, ät bra, träna hårt och tänk bra saker om dig själv – allt för att förbättra dina chanser med tjejerna och förbättra din livskvalitet!