Oshareya

Porriga Flickor

Snygga Porriga Tjejer

Snygga tjejer – Hur får man dem i säng? Del 1.

Del 1 av den här artikel serien kommer handla om saker du kan göra med dig själv för att förbättra dina chanser att få snygga tjejer i säng, och samtidigt förbättra din livskvalitet.

Låter intressant? Låt oss börja.
Det absolut viktigtaste för att ragga upp snygga tjejer är att vågra prata med dem, så hur gör man om man inte vågar prata med dem?
Man höjer sitt självförtroende och sin självkänsla genom att ta hand om sig själv först. Det innebär att inte prata nedvärderande till sig själv när man gör något fel, en tumregel är att om du inte skulle säga något till ett barn som gråter – ska du inte säga samma sak till dig själv i ditt huvud.

Skulle du säga ”fan va ful du e” till en 5-åring som gråter? Nej, då ska du inte säga det till dig själv när du tittar dig i spegeln heller. Hur du än ser ut. Däremot ska du säga positiva saker till dig själv – det fungerar motiverande och gör det lättare att nå alla mål du sätter upp. Om man konstant klankar ner på sig själv när man gör fel, blir man till slut rädd för att försöka.

Under tiden du jobbar på att vara snäll mot dig själv – det kan ta ett tag att få det som en vana och det kan vara svårt i början, som att cykla ungefär.
Men det tar inte upp mycket extra tid, det kräver bara att man är alert på vad man säger till sig själv. Så under tiden hinner du med dessa mer konkreta tips: Träna för att förbättra din hållning, i dagsläget är det många som är mycket framför datorn. Detta medför dålig hållning och dålig hållning är väldigt oattraktivt även om vi inte tänker på det så mycket.

Så för att sammanfatta den här artikeln; börja med att säga snälla saker till dig själv istället för elaka, oavsett hur du presterar. Och samtidigt gå rak i ryggen och gör styrkeövningar som stärker din hållning. Det finns massor att googla på. Snygga tjejer gillar killar som gillar sig själva. Det gör alla tjejer, och alla killar gillar tjejer som gillar sig själva. Det är attraktivt. Så jobba på det och läs vidare om detta ämne i del 2.