Oshareya

Snygga tjejer

Snygga tjejer

Så hur gör man för att lyckas ragga upp henne? Jo, regel nummer 1 är som vanligt – att våga försöka. Regel nummer 2 är att inte mentalt underkasta sig henne för att hon är så snygg. Detta är helt klart det svåraste, men om man som kille lyckas med det – då spelar det nästan ingen roll hur ful man e.

Det finns jättefula killar som inte alls är vältränade, rika eller har någon annan begåvning som gör dem attraktiva – som får med sig riktigt snygga tjejer hem!

Hur!? Jo dem vägrar att sätta sig själva på en nivå under tjejen – och tjejer är finkänsliga varelser, dem känner när en kille lägger sig på samma nivå som dem (eller kanske t.o.m över).

Så för att sammanfatta – 1 våga prata med tjejer, 2 sätt dem aldrig på en pedistal. Om du lyckas med dessa två grundregler är resten inte särskilt viktigt.

Obs! – Du kan inte fejka att du är på samma nivå som henne – du måste verkligen tro på det själv. Har du dåligt självförtroende och dålig självkänsla, rätta till det. Du har potential att göra och bli vad och hur du vill. Skulle din självkänsla öka om du hade magrutor? Skaffa det.