Oshareya

Videos på nakna tjejer

Videos Nakna Tjejer

1. Ta det lugnt, andas djupt och försök att inte kåta upp dig själv i onödan – spara din sexuella energi till rätt läge och explodera sedan. (Det betyder absolut inte att du ska komma med en gång!)

2. Inled sexet sensuellt och romantiskt med lätta kyssar och smekningar – eskalera sedan till grövre hångel och lite hårdare kläm på rumpa och bröst. Var försiktig så hon inte får ont – det blir hon inte kåt av.

3. Var uppmärksam på hur hon låter och beter sig under sexet – stönar hon och tycker det är skönt? Är hon jättevåt eller ganska torr? Vissa tjejer blir inte lika våta som andra men om fittan är torr har du inte gjort ett tillräckligt bra förarbeta – då får du börja om och försöka igen. Stick inte in snoppen i en torr fitta om hon inte ber om det!

4. Det bästa sättet att kåta upp henne är ofta att slicka fitta innan du stoppar in den, och slicka då fittan som att du älskar det mer än något annat. Som att det är det godaste du någonsin ätit! Det blir hon garanterat kåt av. Var lite som en finkänslig grottmänniska och gå loss med tungan!