Oshareya

Nakna skandinaviska flickor

Nakna Skandinaviska Tjejer

Det enklaste sättet att få se en tjej naken är att leta efter en bild eller video – de finns i tidiningar, på dvds och kasetter och även på internet. Det är något man kanske kan nöja sig med ett tag medan man utforskar sin sexualitet. När man sett sin beskörda del av bilder och videos kanske man känner att det är dags för den verkliga upplevelsen. Då finns det massor av vägar att gå beroende på vilken situation man befinner sig. Och vilken ålder man har.

Är man i tonåren kan det vara smart att prata med tjejer i skolan, i sin idrottsklubb och på andra ställen där man normalt kan ha kontakt med det motsatta könet utan att det blir någon press.

Är man något äldre kan man gå på krogen och prata med tjejer – där är det socialt accepterat att prata med människor man inte känner.

När man känner sig bekväm med att prata med tjejer kan man börja avancera i sina möten och öka kroppskontakten succesivt. Man börjar med att röra vid tjejens händer, höfter – kanske hår. Och sålänge tjejen inte reagerar negativt fortsätter man avancera till röra vid mer sexuellt laddade kroppsdelar och sedan testar om man kan få ge en kyss.