Oshareya

nakna porriga flickor

Porriga Tjejer

– Några tips för att göra dem glada

Som kille är man i princip alltid sugen på att se nakna tjejer, och det är inget fel med det. Även om tjejerna kanske tycker det är lite avtändande om man är uppenbart kåt i fel situation. Ofta är vi killar så sugna och så redo för sex att vi tar stegen i förväg, vi har kanske redan suttit och fantiserat om nakna tjejer under den romantiska middagen och haft stånd under bordet.

När vi sen kommer hem och börjar kyssas vill vi redan stoppa in snoppen och börja. Men tjejen har förmodligen inte tänkt riktigt likadant, hon kanske har vart mer inne på hur kemin mellan er är och om ni har någon framtid ihop. Det är väl något vi killar också funderar lite lätt på mellan våra fantasier om nakna tjejer.

Så om man vill stå ut från mängden och göra tjejerna riktigt glada – när det kommer till sex, jag kommer inte ge några relationsråd i den här artikeln, bara råd om hur man har bättre sex som tjejen gillar.

1. Ta det lugnt, andas djupt och försök att inte kåta upp dig själv i onödan – spara din sexuella energi till rätt läge och explodera sedan. (Det betyder absolut inte att du ska komma med en gång!)

2. Inled sexet sensuellt och romantiskt med lätta kyssar och smekningar – eskalera sedan till grövre hångel och lite hårdare kläm på rumpa och bröst. Var försiktig så hon inte får ont – det blir hon inte kåt av.

3. Var uppmärksam på hur hon låter och beter sig under sexet – stönar hon och tycker det är skönt? Är hon jättevåt eller ganska torr? Vissa tjejer blir inte lika våta som andra men om fittan är torr har du inte gjort ett tillräckligt bra förarbeta – då får du börja om och försöka igen. Stick inte in snoppen i en torr fitta om hon inte ber om det!

4. Det bästa sättet att kåta upp henne är ofta att slicka fitta innan du stoppar in den, och slicka då fittan som att du älskar det mer än något annat. Som att det är det godaste du någonsin ätit! Det blir hon garanterat kåt av. Var lite som en finkänslig grottmänniska och gå loss med tungan!