Oshareya

nakna norska flickor

Nakna Norska Tjejer

– Ge dem det dem vill ha

Många killar kanske tror att de vet vad nakna tjejer vill ha – de är ju nakna så de vill antagligen bli påsatta stenhårt. Och ja i vissa fall är det precis det de vill. Men ofta krävs det lite förarbeta innan man kommer dit.

Alla tjejer är olika och gillar olika typer av sex – vissa vill ha det mjukt och romantiskt och tycker att missionären är snuskig. Kom ihåg att bara för att det är nakna tjejer vi pratar om betyder det inte att de är porrbrudar!

Däremot finns det en del nakna tjejer som älskar ett hårdhänt knull då och då – får man tag på en sådan – ge henne det hon vill ha men var försiktig så att du inte går över gränsen.

Att smiska till en tjej på rumpan under sexet kan var uppkåtande för båda två och hon kanske stönar till lite extra när du gör det – isåfall är du på rätt spår. Då kan du även testa att ta ett fast grepp i hennes hår – men dra inte i det, bara håll där och styr henne med lätta rörelser. Du kan föra henne mot din kuk – men igen inte mot hennes vilja du måste känna att hon är med på det och att du inte drar en hårt i håret. Bara håller i det och visar din fysiska dominans.

Under den här typen sex kan man även hålla tjejen runt halsen med handen, även här för att visa sin fysiska dominans – vissa nakna tjejer gillar det, andra hatar det. Du måste själv känna vad tjejen du har sex med gillar. Men om hon gillat de andra lite hårdhänta grejerna är chansen stor att hon gillar när du håller henne runt halsen – var dock försiktig så du inte stryper hennes luftvägar eller gör henne obekväm genom att skrämmas. Innan man gör ett sådant move är det bra om man känner tjejen ganska väl. Inget man testar vid första samlaget.

Är det däremot en tjej som gillar mjukt sex – ge henne det, och om du gillar något annat – leta upp en tjej som gillar samma som dig, tvinga aldrig någon att göra något mot sin vilja!