Oshareya

Nakna tjejer

Nakna Tjejer

Massagen jag pratar om här är mer för att skapa en bro för er att börja ha kroppskontakt på ett hett men ändå oskyldigt sätt. Om du gillar tjejen kommer du förmodligen få stånd när du masserar henne – dölj ståndet så bra du kan, åtminstone till slutet av massagen. När du masserat klart är du förmodligen superkåt – om hon också verkar kåt så skulle du kunna ”råka” visa (på ett snyggt sätt inte slänga fram ballen i ansiktet på henne) att du har stånd på något sätt.

Det syns förhoppningsvis genom byxorna att du har stånd och du kan bara stå som vanligt så kommer hon se det – om hon är kåt och sugen då så kommer hon göra ett move. Om inte annat så vet hon i alla fall att du tycker att hon är sexuellt attraktiv och det kommer sätta några tankar i hennes huvud.

Och nu har hon redan en positiv upplevelse av att vara åtminstone delvis naken med dig – sålänge du inte gör något creepy eller tafsar under massagen. Gör endast sexuella anspel om det är lägligt eller om ni kyssts eller tagit på varandra tidigare.