Oshareya

videos på nakna kvinnor

Videos Nakna Kvinnor

– Varför klär de av sig på bild?

Om man tittar runt på internet, i tidningar och på tv så kan man ganska fort märka att man oftare ser nakna kvinnor än män. Man kan då fråga sig, varför?
Och visst är det många som gör det för pengar, men jag tror inte att det bara handlar om pengarna – jag tror att många nakna kvinnor faktiskt gillar att visa upp sig. Vi män som har haft en erfarenhet av förhållanden med kvinnor vet att de ibland helt utan anledning kan skicka en nakenbild på sig själva. Då har de inte fått betalt – de vill bara visa upp sig för oss och hoppas att vi ska gilla det. (De vet oftast att vi kommer älska det.)

Nakna kvinnor som tar bilder på sig själva känner sig starka och attraktiva – de vill blotta sig för sin man eller ibland för alla som vill se. Det är ett sätt för dem att visa att de äger sina kroppar och de kan göra vad de vill med dem, oavsett vad mamma och pappa säger.

Många kvinnor som lägger upp bilder och videos på internet blir rent av kåta av att veta att män sitter och dreglar och runkar till deras kroppar. De blir kåta när någon gillar eller kommentarer deras bilder. Det stärker deras självkänsla och självförtroende och gör deras liv bättre.

Det finns även vissa som är exhibitionister – det betyder att de gillar när andra människor tittar på dem, och det behöver inte alltid gälla nakenhet eller sex. Vissa exhibitionister älskar när de vet att någon tittar på dem när de äter middag! Konstigt eller hur?

Vi får också komma ihåg att i vissa delar av världen är det normalt att gå omkring naken, både män och kvinnor är nakna med varandra till vardags och det är inget konstigt med det.

Att klä av sig på foton och lägga upp på internet kanske är en revolt mot vårt samhälle idag som säger att vi måste ha kläder på oss när vi är bland andra människor – det är faktiskt olagligt att vara naken och några av oss kanske är rebeller som vill visa att vi själva bestämmer när vi vill visa oss nakna för andra!