Fitta

– 3 sätt att slicka den

Något många killar vill bli bättre på är att tillfredställa tjejer – och ett av de bästa och lättaste sätten att göra det är att bli bra på att slicka fitta.

Är du trött på att komma innan hon kommer och sen behöva vänta på att få stånd igen för att försöka få henne att komma och bara misslyckas? Jag förstår det, man känner sig inte särskilt manlig när man inte kan få tjejen att komma.

Men det är inte många som är bra på att knulla en tjej så att hon kommer – åtminstone inte utan att hon eller du stimulerar klitoris samtidigt. Då är det inte alls lika svårt – sanningen är att många tjejer har svårt att komma av bara penetration. Det kanske man inte tror när man är oerfaren och har sett några porrfilmer – då skriker tjejerna som att de kommer medan killen bara bankar på.

Men tjejerna på porrfilm är inte riktigt som vanliga tjejer och inte deras fitta heller – Fittan är sexuellt avancerad. Och ibland låtsas de bara komma!

Så om du råkar komma för tidigt och fortfarande vill göra så att hon kommer – gå direkt ner och börja slicka fitta medan hon fortfarande är kåt från sexet.

Det finns några olika tekniker när man slickar fitta.

Man kan sticka ut tungan ganska långt och slicka upp och ner på klitoris rätt så långsamt och hårt – då kan det hända att man skaver med tänderna under tungan och får ett skavsår efter slicket. När man gjort det några gånger slutar man få skavsår på tungan och tjejen i hennes fitta!

Man kan också slicka med en bred och avslappnad tunga – då slickar man på klitoris men även runt om klitoris. Med denna teknik kan man slicka mycket fortare och lösare – och man bör använda mycket saliv. Det är också bra att använda ett finger inuti slidan för att stimulera hennes g-punkt. G-punkten sitter på insidan venusberget och du stimulerar den genom att forma pekfingret om en krok och göra små ”kom hit” rörelser som smeker insidan venusberget. OBS! Akta så du inte river henne i fittan.

Ett annat sätt är att gå loss totalt och slicka med hela tungan och verkligen trycka in ansiktet i hennes underliv – du kan då slicka överallt, till och med i rumpan – vissa tjejer blir superkåta när man är lite dirty.